Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - Nieuw Borgvliet F1

S.P.S. F1 - Nieuw Borgvliet F1 (competitie)

Monsterscore voor F1

S.P.S. F1 heeft vandaag na een 4-0 ruststand met maar liefst 10-1 gewonnen van Nieuw Borgvliet. S.P.S. was duidelijk te sterk voor de tegenstander uit Bergen op Zoom. Daar waar in de heenwedstrijd het krachtverschil nog niet tot uiting kwam in doelpunten (0-2) was dit vandaag zeker het geval. Met maar liefst zeven doelpunten was Wilco de topscorer van vandaag. Carmen scoorde er twee en Borgvliet scoorde vandaag ook 2x waarvan 1x in eigen doel.

1

Foto 1: Joost.

2

Foto 2: Bram.

Vandaag was Reevay afwezig, hij moest afzwemmen voor zijn B- diploma. Ook vandaag werd er acht tegen acht gespeeld, zodat we met drie wissels begonnen.

S.P.S. begon sterk aan de wedstrijd en het duurde dan ook niet lang voor Wilco de 1-0 scoorde. Michael schoot daarna nog op de paal en een minuut later stond het al 2-0 door een eigen doelpunt van Borgvliet. Voor rust scoorden Carmen en Wilco ieder nog één keer, zodat we met een 4-0 stand gingen rusten.

3

Foto 3: Olga.

4

Foto 4: Wilco.

Nieuw Borgvliet scoorde net na rust de 4-1, maar het was Wilco die vanaf de aftrap de 5-1 maakte. Met nog drie doelpunten tilde Wilco de stand naar 8-1. Nieuw Borgvliet bleef het wel proberen, maar Wesley kwam niet in de problemen. Carmen maakte met haar tweede van vandaag de 9-1. En het was Wilco die de dubbele cijfers op het scorebord zette.

5

Foto 5: Carmen.

6

Foto 6: Maikel.

A.s. Woensdag om 19.00 uur staat het inhaal duel met Welberg op het programma. Welberg is momenteel koploper met 17 punten uit 8 wedstrijden. S.P.S. staat op de derde plaats met 13 punten uit 7 wedstrijden.